Най добрия фотоапарат. Корица на блог за най добър фотоапарат.

Най-добър фотоапарат за модна фотография.

Най-подходяща техника за модна и портретна фотография

Предпочитаната от нас и най-често използвана техника е фотоапаратите Sony A7RIV и Sony A7 III, Импулсно осветление наGODOX AD600 и разнообразни модификатори на  Dynaphos.

Фотоапарат Sony A7RIV.

Притежава висока разделителна способност на 61-мегапикселов пълноформатен сензор. Минимизирани вибрации с 5-осен стабилизатор увеличава разделителните му способности, като скоростта на електронния затвора е до 5,5 стопа.

Благодарение на високоскоростната система за обработка на образа  “ BIONZ X “, шумът в изображението бива намален до минимум.
Широк динамичен обхват от 15 стопа създава по-плавни граници от тъмните към светлите зони. При заснемане с Sony A7RIV се получава значително по-естествен вид на кожата в портретни кадри.

Най добър фотоапарат за 2022 година. Най много фокус точки.

Sony A7RIV притежава невероятно AF покритие, скорост и проследяване на движения. Този автофокус комбинира в себе си скорост, висока прецизност при засичане на контраста на слабо осветени места. Има висока покривност на височина и широчина.

Най добър фотоапарат. Демонстрация на авто фокус на Сони

Подобрен AF върху очите на човек води до по-добри резултати при заснемане на портрети. Тази технология на AF работи заедно с технологията за проследяване в реално време.  AF открива и обработва лицеви данни в реално време, като се задържа върху окото на модела. Освен при заснемане на портретни кадри, тази функция може да се ползва за заснемане на филм.
Към AF в реално време върху очите също е добавен алгоритъм, поддържащ проследяването на животни.

Към услугата